Canon imageCLASS MF 5700

MF 5700 Canon
Canon imageCLASS MF 5700
431 431 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS MF 5700. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS MF 5700

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her