Canon imageCLASS MF 5550

MF 5550 Canon
Canon imageCLASS MF 5550
431 431 DKK

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS MF 5550. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS MF 5550

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her