Canon imageCLASS MF 5530

MF 5530 Canon
Canon imageCLASS MF 5530
431 431 DKK

Vi forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS MF 5530. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS MF 5530

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her