Canon imageCLASS MF 4370 / dn

MF 4370 / dn Canon
Canon imageCLASS MF 4370 / dn
191 577 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS MF 4370 / DN. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS MF 4370 / dn

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her