Canon imageCLASS D 880

D 880 Canon
Canon imageCLASS D 880
601 601 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS D 880. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS D 880

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her