Canon imageCLASS D 781

D 781 Canon
Canon imageCLASS D 781
601 601 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS D 781. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS D 781

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her

 1. Kompatibel toner

  Med vores kompatible tonere og patroner får du en patron, der er fremstillet af en uafhængig producent. Den kompatible patron giver virkelig værdi for pengene.
  Køb 2 kompatible tonere, og få FRI fragt!
 2. Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  5000 sider / 0,12 kr. pr. side
  Sort
  601 kr.
  Opdateres
  Ikke på lager
  Skaffevare
  Denne vare lagerføres ikke men kan skaffes. OBS! Varen købes først hjem, når vi har modtaget din ordre. Ordre på bestillingsvarer kan som udgangspunkt ikke annulleres eller returneres.