Canon imageCLASS D 761

D 761 Canon
Canon imageCLASS D 761
601 601 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS D 761. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS D 761

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her