Canon imageCLASS D 680

D 680 Canon
Canon imageCLASS D 680
601 601 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS D 680. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS D 680

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her