Canon imageCLASS D 660

Canon
Canon imageCLASS D 660
601 601 DKK

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS D 660. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS D 660

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her