Canon imageCLASS D 620 / n

D 620 / n Canon
Canon imageCLASS D 620 / n
601 601 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS D 620 / n. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS D 620 / n

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her

 1. Kompatibel toner

  Med vores kompatible tonere og patroner får du en patron, der er fremstillet af en uafhængig producent. Den kompatible patron giver virkelig værdi for pengene.
  Køb 2 kompatible tonere, og få FRI fragt!
 2. Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  5000 sider / 0,12 kr. pr. side
  Sort
  601 kr.
  Opdateres
  Ikke på lager
  Skaffevare
  Denne vare lagerføres ikke men kan skaffes. OBS! Varen købes først hjem, når vi har modtaget din ordre. Ordre på bestillingsvarer kan som udgangspunkt ikke annulleres eller returneres.