Canon imageCLASS D 620 / n

D 620 / n Canon
Canon imageCLASS D 620 / n
601 601 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS D 620 / n. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS D 620 / n

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her