Canon imageCLASS C 3500

C 3500 Canon
Canon imageCLASS C 3500
0 0 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS C 3500. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS C 3500

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer