Canon i-SENSYS MF 6180 / DW

MF 6180 / DW Canon
Canon i-SENSYS MF 6180 / DW
231 1157 DKK

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 6180 / DW. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 6180 / DW

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her