Canon i-SENSYS MF 5980 / DW

MF 5980 / DW Canon
Canon i-SENSYS MF 5980 / DW
231 1016 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 5980 / DW. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 5980 / DW

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her