Canon i-SENSYS MF 5840 / DN

MF 5840 / DN Canon
Canon i-SENSYS MF 5840 / DN
231 1157 DKK

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 5840 / DN. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 5840 / DN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her