Canon i-SENSYS MF 4660 / PL

MF 4660 / PL Canon
Canon i-SENSYS MF 4660 / PL
191 577 DKK

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 4660 / PL. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 4660 / PL

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her