Canon i-SENSYS MF 4370 / DN

MF 4370 / DN Canon
Canon i-SENSYS MF 4370 / DN
191 577 DKK

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 4370 / DN. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 4370 / DN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her