Canon i-SENSYS MF 4340 / D

MF 4340 / D Canon
Canon i-SENSYS MF 4340 / D
191 577 DKK

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 4340 / D. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 4340 / D

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her