Canon i-SENSYS MF 4270

MF 4270 Canon
Canon i-SENSYS MF 4270
191 577 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 4270. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 4270

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her