Canon i-SENSYS MF 4140

MF 4140 Canon
Canon i-SENSYS MF 4140
191 577 DKK

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 4140. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 4140

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her