Canon i-SENSYS MF 3220

MF 3220 Canon
Canon i-SENSYS MF 3220
431 431 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 3220. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 3220

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her