Canon i-SENSYS MF 3200

MF 3200 Canon
Canon i-SENSYS MF 3200
431 431 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 3200. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 3200

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her