Canon i-SENSYS LBP 6670 / DN

LBP 6670 / DN Canon
Canon i-SENSYS LBP 6670 / DN
231 1157 DKK

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS LBP 6670 / DN. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS LBP 6670 / DN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her