Canon i-SENSYS LBP 3310

LBP 3310 Canon
Canon i-SENSYS LBP 3310
783 783 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS LBP 3310. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS LBP 3310

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her