Canon i-SENSYS LBP 2900 / b / i

LBP 2900 / b / i Canon
Canon i-SENSYS LBP 2900 / b / i
191 638 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS LBP 2900 / b / i. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS LBP 2900 / b / i

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her