Canon i-SENSYS FAX L 140

FAX L 140 Canon
Canon i-SENSYS FAX L 140
191 577 DKK

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS FAX L 140

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her