Canon i-SENSYS Fax L 100

Fax L 100 Canon
Canon i-SENSYS Fax L 100
191 577 DKK

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS FAX L 100. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS Fax L 100

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her