Canon FC 780

Canon
Canon FC 780
331 1308 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 780. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 780

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her