Canon FC 530

Canon
Canon FC 530
331 1308 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 530. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 530

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her