Canon FC 290

290 Canon
Canon FC 290
331 1308 DKK

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 290. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 290

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her