Canon FC 288

Canon
Canon FC 288
331 1308 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 288. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 288

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her