Canon FC 204 / S

204 / S Canon
Canon FC 204 / S
331 1114 DKK
5 5 1

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard FC 204 / S. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 204 / S

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

89% positive anmeldelser

Se de nyeste her