Canon Fax PHONE L 90

PHONE L 90 Canon
Canon Fax PHONE L 90
191 577 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax PHONE L 90. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Fax PHONE L 90

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

95% positive anmeldelser

Se de nyeste her