Canon Fax PHONE L 120

PHONE L 120 Canon
Canon Fax PHONE L 120
191 577 DKK

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax PHONE L 120. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Fax PHONE L 120

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her