Canon Fax L 140

L 140 Canon
Canon Fax L 140
191 577 DKK

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax L 140. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Fax L 140

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her