Canon Color ImageClass MF 9280 / CDN

MF 9280 / CDN Canon
Canon Color ImageClass MF 9280 / CDN
0 0 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color ImageClass MF 9280 / CDN. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Color ImageClass MF 9280 / CDN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer