Canon Color ImageClass MF 9220 / CDN

MF 9220 / CDN Canon
Canon Color ImageClass MF 9220 / CDN
0 0 DKK

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color ImageClass MF 9220 / CDN. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

96% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer