Canon Color ImageClass MF 9150 / C

MF 9150 / C Canon
Canon Color ImageClass MF 9150 / C
0 0 DKK

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color ImageClass MF 9150 / C. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Color ImageClass MF 9150 / C

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer