Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Bestsellere Brother TN241BK

Den populære TN241 fås både som original og kompatibel patron og passer til en lang række Brother printere: Brother DCP 9015 / CDW, Brother MFC 9140 / CDN, Brother HL 3140 / CW og mange flere i DCP, MFC og HL serierne. Den sorte toner fås også i en kompatibel udgave, hvilket giver dig en stor besparelse, når du køber – faktisk på næsten trefjerdedele af prisen. TN241 fås også som farvepatroner – i cyan, gul og magenta – så du hos BilligToner kan bestille alt, du har brug for, for igen at komme i gang med at printe.

Når du printer i farver, skal du være opmærksom på, at farvesammensætningen på dit billede helst skal være i såkaldte CMYK-farver – og ikke RGB. På den måde sikrer du dig, at det, du ser på din skærm, bliver gengivet på samme måde, når dine TN241 tonere skal omsætte det til et billede på papir. CMYK er farvesammensætningen for tryk eller print, mens RGB er farvesammensætningen på en skærm. Din Brother printer tænker med andre ord i CMYK-farver. For at gemme et billede som CMYK, skal du åbne det i et billedbehandlingsprogram, for eksempel Photoshop eller Paint, og vælge CMYK under billedindstillinger. I Photoshop finder du dem under Billede / Image i topmenuen. Herefter er du klar til skrive billedet eller grafikken ud på din Brother printer. Og skulle du løbe tør for TN241 tonere, sørger vi for hurtig levering: Vi sender samme dag, hvis du bestiller på en hverdag inden kl. 17.

Skulle du have problemer med at sætte TN241 tonerne i din Brother printer eller med at udskrive, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Ring på tlf. 70 27 66 66 på hverdage mellem 8 og 16 eller skriv en mail til os på: info@billigtonger.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.