Brother TN2320

Denne TN2320 toner printer i farven sort og passer til en lang række af Brothers populære printere i serierne DCP, HL og MFC, for eksempel Brother DCP L2500 serien, Brother HL L2300 serien og Brother MFC L2700 serien. Både den kompatible og originale patron leverer op til 2600 print, men køber du den kompatible toner, som passer til nøjagtig de samme Brother printermodeller, som den originale, får du toneren til næsten en fjerdedel af prisen – billigere bliver det ikke! Og skulle du mod forventning finde TN2320 tonerpatronen billigere et andet sted, er du omfattet af BilligToners prisgaranti: Vi giver dig samme pris som konkurrenten – og giver dig yderligere 5 % af differencen mellem deres og vores pris i rabat. Det synes vi er ærlig og god service, som vores kunder fortjener.

Køber du TN2320 i XXL-udgaven, sparer du endnu flere penge, idet du får dobbelt så mange print i én TN2320 patron, og på den måde slipper du samtidig får at bestille en ny lige foreløbigt. Faktisk har du op til hele 5200 sider at gøre godt med! Så printer du mange sider, for eksempel i forbindelse med dit arbejde på hjemmekontoret, eller skal toneren bruges i en Brother printer på arbejdspladsen, anbefaler vi, at du bestiller XXL-modellen. Så sparer du både penge og besværet med at bestille en ny TN2320.

Brother er et af markedets mest populære printermærker, især fordi man for forholdsvis få penge får en printer af fremragende kvalitet, uanset om det er til hjemmebrug eller til arbejdspladsen. I dag findes der Brother printere i det meste af verden, og hos BilligToner oplever vi også, at mange af vores kunder er tilfredse med deres Brother printer på grund af såvel kvalitet som prisniveau. Og køber du dine tonere hos BilligToner sørger du for fortsat at holde budgettet i bund: Vi bestræber os på at holde markedets laveste priser uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice.