Brother TN2220

Vi er stolte over at være forhandler af printerprodukter fra Brother, som i dag er en af verdens førende printerproducenter. TN2220 er en sort toner, som passer til flere af Brother printerne i serierne DCP, HL og MFC, herunder Brother DCP-7060D, Brother DCP-7070DW, Brother HL-2220, Brother HL-2240, Brother MFC-7360Nog Brother MFC-7860DW. Vi ved fra flere af vores kunder, som henvender sig, at levering af tonere ofte er en hastesag, og derfor afsender vi allerede samme dag, hvis du bestiller din Brother TN2220 toner på hverdage inden kl. 17. Ikke alene arbejder vi dagligt for at holde markedets laveste priser på tonere og blækpatroner fra Brother, vi bestræber os også for at yde den bedte kundeservice. Så skulle du have kommentarer eller problemer med leveringen, så tøv ikke med at kontakte os.

Grunden til, at printerne fra Brother kan holde så høj en kvalitet, skyldes blandt andet en solid erfaring og mange års produktionsvirksomhed, som har medvirket til Brothers høje status og store udbredelse i dag. Det er mere end 100 år siden, at Brother blev grundlagt i Japan, og siden 1958 har printerproducenten været en aktiv spiller på det europæiske marked. I begyndelsen producerede alt fra motorcykler til symaskiner, men i dag er Brother naturligvis mest kendt for sine it-produkter, især de populære printere. Med den originale TN2220 til Brother er du således sikret et kvalitetsprodukt, som baserer sig på mange års ekspertise og forretningsudvikling.

På BilligToner.dk finder du også tonere til mange af Brothers andre printere, hvis TN2220 ikke passer til din Brother printer. Og er du kommet til at bestille den forkerte toner, eller fortryder du af andre grunde dit køb, tilbyder BilligToner naturligvis 100 % fortrydelsesret på alle originale tonere. Fortrydelsesretten gælder fra 120 dage, efter at du har modtaget dit produkt. Læs mere om fortrydelsesretten under kundeservice i menuen ovenfor.