Brother TN2120

Lasertoner, der printer i farven sort – og TN2120 passer til flere af Brothers bestsellere. Heriblandt kan nævnes Brother DCP-7030, Brother DCP-7040, Brother HL-2140, Brother HL-2170W, Brother MFC-7320 og Brother MFC-7840W. Der er gået mange år, siden Brother i 1971 lancerede verdens første dot matrix printer, og i dag er virksomheden Brother blevet en af verdens førende printerproducenter, og deres laserprintere leverer udskrifter, der på alle måde lever op til tidens standarder. TN2120 toneren giver flotte udskrifter, og Brothers laserprintere udskriver i et højt tempo og passer derfor ind i en travl hverdag, hvor der ikke er tid til at vente på langsomt it-udstyr. Af samme grund er BilligToners levering også blandt markedets hurtigste: Bestiller du inden kl. 17 på hverdage, afsender vi samme dag.

Hvis du er den heldige ejer af en Brother printer, så husk, at du som kunde hos BilligToner kan blive fordelskunde, så du optjener point, der giver rabat på dit næste køb. På den måde får endnu mere rabat på markedets i forvejen billigste priser. TN2120 til Brother printere giver op til hele 2600 udskrifter pr. patron, så her er også penge at spare, da det typisk giver en levetid på mange måneder, også selv om du printer meget.

BilligToner har været med Brothers indtog i Norden nærmest lige fra starten. I 2011 blev Brothers nordiske filial etableret med hovedkontor i Ishøj, mens BilligToner har forhandlet Brothers produkter lige siden 2010. Så vi tør godt påstå, at vi er eksperter, når det kommer til Brother tonere, herunder naturligvis også TN2120. Hvis du derfor har problemer med at skifte toner i din Brother printer eller blot har spørgsmål til leveringen af dit TN2120 produkt, så sidder vi klar ved telefonerne og computerne til at hjælpe dig. Ring eller skriv mail, og vi vil sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse med din toner fra Brother.