Bliv erhvervskunde

Fordele til dig som erhvervskunde

  • Nem genbestilling
  • Fast kontaktperson
  • Returboks til brugte patroner
  • Køb nu, betal senere via faktura
  • EAN-betaling
  • Rådgivning om jeres printløsning
Bliv erhvervskunde

Håndtering af personoplysninger

For at kunne oprette en erhvervskundekonto og afgive ordrer hos BilligToner.dk via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefon og e-mailadresse. Desuden beder vi om en række oplysninger, som ikke er personlige, fx firmanavn og CVR-nummer.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig samt for at kunne servicere dig som erhvervskunde. Det indebærer, at vi kan anvende oplysningerne til at tage kontakt til dig, typisk telefonisk eller pr. e-mail vedrørende forhold alene relateret til erhvervskundekontoen. Personoplysningerne registreres hos BilligToner.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indhentes personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker med dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til BilligToner.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

På BilligToner.dk benytter vi logstatistik. Dette er et system, som indsamler oplysninger om, eksempelvis hvor mange besøgende der har været på websitet, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne.

Dataansvarlig er BilligToner ApS.

Som registreret hos BilligToner.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelsen, kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BilligToner ApS via e-mail: info@billigtoner.dk