• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Xerox
Xerox

Xerox

Billige tonere til Xerox 

BilligToner.dk forhandler et bredt udvalg af originale og kompatible patroner til Xerox’ maskiner. Amerikanske Xerox er verdens største udbyder af fotokopimaskiner. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde tonere til deres populære sortiment inden for serierne Phaser, WC og WorkCenter. 

Xerox blev grundlagt i 1906 i Rochester i USA, og virksomheden har i dag kontorer i over 160 lande på verdensplan med hovedkontor i Stamford, Connecticut. Oprindelig hed virksomheden Haloid, men skiftede sidenhen navn, da firmaet fik retten til at udnytte xerografi, som er en reproduktionsmetode, hvor farvestoffet fordeles via elektrisk ladning.

Verdens første fotokopimaskine Xerox 914 blev lanceret i 1959, og kopimaskiner har siden været Xerox’ primære produkt, men virksomheden producerer i dag også et bredt udvalg af scannere og printere, både blæk og laser. I flere tilfælde er der tale om multifunktionsprintere, hvor scanneren er indbygget i printeren, og maskinen således fungerer som en moderne fotokopimaskine. 

Som global spiller på markedet arbejder Xerox med en række omfattende CSR-initiativer, der blandt andet skal være med til at sikre ren luft og rent vand ved at fjerne giftige kemikalier fra produkternes livscyklus. Reduktion af CO2-aftrykket samt korrekt håndtering af affaldsprodukter sorterer også under Xerox’ arbejde for en mere bæredygtig produktion.

Hos BilligToner kan du købe både originale og kompatible patroner til printere fra Xerox. De kompatible produkter er væsentlig billigere end de originale, men kvaliteten er den samme. Vi anbefaler derfor, at du køber de kompatible produkter og sparer penge. Til gengæld tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti på alle kompatible produkter.

Vores patroner dækker både Xerox’ sort- og farvekopimaskiner (cyan, gul og magenta). Vi har med andre ord både printerblæk til dig, der har brug for at printe lange rapporter, og til dig, der mangler farvepatroner til smukke fotografier. Tag derfor et kig på vores udvalg og find en toner, der matcher lige netop dit behov.

Hos BilligToner.dk tilbyder vi billig fragt på alle vores produkter – herunder naturligvis også patroner til Xerox-maskinerne. Desuden er leveringen hurtig: Vi sender nemlig samme dag, så længe du bestiller før 17 på hverdage. Og du kan vælge mellem forskellige leveringsformer, når du aflægger din ordre.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.