Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Samsung CLX 8385 / N / ND / NX
437 1758 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 16, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra Samsung sælges der såkaldte kompatible tonerpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra Samsung, og herunder ser du udvalget af patroner til din Samsung CLX 8385 / N / ND. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Læs mere

Følgende tonere passer til Samsung Printerpatroner CLX 8385 / N / ND / NX

  • Samsung Printerpatroner CLX 8385

  • Samsung Printerpatroner CLX 8385 N

  • Samsung Printerpatroner CLX 8385 ND

  • Samsung Printerpatroner CLX 8385 NX