• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Samsung
Samsung

Samsung

Prisvenlige tonere til Samsung

På denne side finder du BilligToner.dk’s udvalg af tonere til Samsung-printere. Samsung er en sydkoreansk elektronikgigant, som er kendt for deres populære produkter og høje produktionskvalitet. Derfor er vi stolte af at have samlet et stort udvalg af printerpatroner til deres sortiment – og det både i sort, cyan, gul og magenta.

Samsung er en forholdsvis ny spiller på markedet, idet virksomheden blev stiftet så sent som i 1969. Men det har ikke hindret elektronikgiganten i at blive en af verdens absolut førende producenter af alt fra smartphones til printere på under fem årtier. 

Allerede i 1979 producerede Samsung både fjernsyn, videomaskiner, vaskemaskiner, køleskabe og mikroovne, og i 1983 påbegyndes så produktionen af computere. I 2015 kunne virksomheden bryste sig af at have ligget nummer 1 på det globale tv-marked i ti sammenhængende år. 

Samsungs filosofi lyder i al sin enkelhed: ”Vi vil dedikere vores menneskelige ressourcer og teknologi til at skabe enestående produkter og tjenester, og dermed bidrage til et bedre, globalt samfund.” Så på den måde skeler virksomheden både til en visionær innovation inden for den teknologiske udvikling og til bæredygtig produktion med hensynstagen til mennesker og miljø.

Samsung tilbyder et bredt udvalg af printere, både blæk og laser, og BilligToner fører patroner til begge typer. Og vil du spare penge, kan du i de fleste tilfælde finde et kompatibelt alternativ til de originale patroner fra Samsung. De kompatible tonere sikrer dig en billig pris på blækket/toneren, mens der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten: Altså en ren win/win. Vi får tilfredse kunder, og du sparer penge.

Vi dækker Samsungs velkendte serier som ML, ProXpress og SCX, og skulle du være i tvivl om, hvilket produkt der passer til din printer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mailadressen er info@billigtoner.dk. Du kan også ringe på tlf. 70 27 66 66 mandag til fredag kl. 8-17.

Det er ikke for sjovt, vi kalder os BilligToner. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores kompatible patroner. Desuden kan du nyde godt af billig fragt og hurtig levering. Vi sender varen samme dag, når blot du placerer din ordre inden 17 på hverdage.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.