Printerpatroner

Printerpatroner til alle de førende printermærker – du finder det hele i BilligToners webshop. Uanset om du leder efter printerpatroner til Canon, Brother, HP, Epson, Dell eller Samsung. Og vi fører også printerpatroner til mange af de mindre kendte mærker, for eksempel Xerox, Lexmark, Kyocera, Konica Minolta, Olivetti, Oki, Ricoh, UTAX og Triumph-Adler, så ingen går forgæves.

Klik på det ønskede printermærke:
Originale – og  uoriginale printerpatroner

Blandt vores printerpatroner finder du både originale og uoriginale / kompatible blækpatroner og toner. Her på siden kan du nemt få et overblik over hvilke printerpatroner, der passer til din printer – både originale og uoriginale printerpatroner.

 

Printerpatroner til din printer - vælg den rigtige

Hos billig toner vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig at finde de rigtige printerpatroner. Du skal således blot vide hvilken printer du har i form af mærke, serie og model, hvorefter du her på siden hurtigt og nemt bliver guidet til de rigtige patroner til din printer. Har du problemer med at finde den rigtige printerpatron eller har forespørgsler til printerpatroner, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi skaffer næsten alt fra dag til dag.

Hvordan vælger du den rigtige printerpatron?

Der flere forskellige faktorer, du bør tænke på, når du vælger printerpatron. Her er nogle af de vigtig-ste faktorer du bør overveje: Kompatibilitet: Sørg for at vælge en printerpatron, som passer sammen med din printer. Ikke alle prin-terpatroner passer til alle printere, hvorfor det er en god ide at tjekke din printers manual eller evt. producentens hjemmeside, for at være helt sikker.

Blæktype: Der findes forskellige typer blæk, f.eks. pigmentblæk og farvestofblæk. Pigmentblæk er mere holdbart og modstandsdygtigt overfor sollys og vand, mens farvestofblæk er mere levende i far-verne. I den forbindelse bør du overveje, hvilken blæktype, der passer til dine behov og krav.

Kvalitet: Printerpatroner af god kvalitet er som regel dyrere, men giver også en bedre udskriftskvalitet og længere holdbarhed. Kvaliteten af blækket varierer afhængigt af mærke og model.

Pris: Hvis du f.eks. printer meget, kan printerpatroner være en stor udgift. Derfor er det vigtigt at finde patroner til en pris, der passer til dit budget. Du skal dog være opmærksom på, at billigere patroner ofte har en kortere levetid og en lavere udskriftskvalitet.

Vælg den blæktype, der passer bedst til dit udskriftsbehov

Hvis du har behov for at udskrive dokumenter, der skal være holdbare og bedre tåler f.eks. vand, er pigmentblæk en god idé. Hvis du skal udskrive farverige billeder, kan farvestofblæk give dig mere levende farver. Generelt er Pigmentblæk mere holdbart og modstandsdygtigt overfor sollys og vand, mens farvestofblæk er mere levende i farverne. Du skal således vælge den blæktype, der bedst passer til dine specifikke udskriftsbehov.

Billige printerpatroner

Hos BilligToner.dk bestræber vi os på at holde prisen i bund på printerpatroner, så du kan få billige printerpatroner i god kvalitet og med hurtig levering. Vi har f.eks. prisgaranti på alt vores kompatibelt printerblæk - og ombytter selvfølgelig også, hvis patronerne ikke lever op til forventningerne. 

 

Hvordan kan du spare penge på printerpatroner?

Hvis du ønsker at spare penge på printerpatroner, men uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine udskrifter, er der her nogle tips til at spare penge:

Køb kompatible patroner/uoriginale patroner: Kompatible patroner er patroner, der er kompatible med din printer, men ikke er produceret af printerproducenten. Kompatible patroner kan være billige-re end de originale, og mange af dem har samme kvalitet og levetid.

Køb større patroner: Hvis du udskriver meget, kan det være en god idé at købe større patroner. Disse er ofte dyrere end små patroner, men de vil vare længere, og du vil spare penge på længere sigt.

Køb multipakker: Mange producenter sælger multipakker, hvor du kan købe flere printerpatroner på én gang. Dette kan ofte være billigere end at købe patroner en ad gangen.

Køb på tilbud: Hold øje med tilbud og kampagner på printerpatroner på nettet eller i dine lokale butik-ker.

Lidt om printerpatroner fra HP, Canon, Oki og Lexmark

Blæk på papir: Mere simpelt bliver det ikke, grundlaget for hele vores skriftlige kultur. Og alligevel er historien bag udviklingen af vore dages blækprintere ikke helt så enkel. Herunder kan du læse mere om de forskellige mærker, fra HP og Canon til Oki og Lexmark.

Japanske Epson blev grundlagt under Anden Verdenskrig, men producerede i starten noget helt andet end inkjetprintere og blækpatroner – nemlig ure. Ved OL i Tokyo i 1964 blev virksomheden udtaget som officiel tidstager med god markedsføring til følge. Og bare fire år senere lancerede Epson så sin første blækprinter. Men vi skal helt frem til 1990, før Epson gør sit indtog på det europæiske marked, og i dag sælger Epson blækpatroner og blækprintere i det meste af verden.

Selv om Oki er kendt for deres laserprintere, producerer de også blækprintere og blækpatroner. Oki har eksisteret i mere end 130 år, og i dag er over 18.000 medarbejdere i 120 lande beskæftiget med blandt andet at producere blækprintere og blækpatroner til de mange ejere af Oki inkjetprintere i hele verden.

Italienske Olivetti blev etableret i 1908 og efter mere end hundrede år med blandt andet produktion af skrivemaskiner, hvor de første grundsten til vore dages blækpatroner blev lagt, er de i dag et af mange kendte printermærker, som producerer blækpatroner og blækprintere til store dele af verden. Olivetti udgør en del af Telecom Italia, som har sit hovedsæde i Italien.

Samsung blev grundlagt så sent som i 1969 og er derfor en forholdsvis ny på markedet for blækpatroner og printere. Men det har ikke hindret Samsung i at blive en af verdens førende producenter af alt fra telefoner til inkjetprintere, herunder blækpatroner, på under halvtreds år.

Blækpatroner fra Lexmark har man kunnet få siden 1991 – men selv om Lexmark således ikke har været på markedet for inkjetprintere og blækpatroner så længe, har de ikke holdt sig tilbage: På få år er Lexmark således vokset til et af verdens mest populære printermærker, også inden for blækpatroner.

Konica Minolta, der i dag også producerer blækpatroner, kan føres helt tilbage til Tokyo i 1873. Men først i år 2000 får virksomheden navnet Konica Minolta, idet de to producenter Konica Corporation og Minolta Co., Ltd. slår sig sammen for blandt andet at producerer inkjetprintere og blækpatroner.

Den tyske producent af blækpatroner og blækprintere Triumph-Adler blev grundlagt i 1957 som en sammenlægning af Triumph og Adler. Der ligger dermed en solid tradition og masser af erfaring bag virksomhedens produkter, så du kan sikker på, at kvaliteten er i orden, når du køber blækpatroner og printere fra Triumph Adler.

Mange forbrugere ejer en blækprinter fra Canon og køber dermed Canons blækpatroner. Men vidste du, at Canon i 2008 nåede en samlet placering som nr. 36 på Business Weeks liste over Verdens bedste globale brands. Faktisk har Canon omkring 245 virksomheder på verdensplan, og dermed er de blandt de førende og mest solide mærker inden for produktion af blækprintere og blækpatroner.

Japanske Ricoh har også deltaget i udbredelsen af blækprintere og blækpatroner. Ricoh blev etableret i 1936 og har i dag hovedsæde i Tokyo. I Danmark har Ricoh cirka 180 ansatte med hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i både Aarhus og Kolding, som sørger for, at de danske forbrugere ikke løber tør blæk og blækpatroner.

Selv om det er mere end et århundrede siden, at blækpatron-giganten Brother blev grundlagt i Nagoya i Japan, er de i dag et af mest moderne printerbrands på markedet med en global produktion af blækpatroner og laserprintere der bruger tonere. I 1958 fik Brother en afdeling i Europa, først i Irland og ti år senere i Norden. Brother fremstillede dengang alt fra symaskiner til motorcykler, men med årene favnede den mangeårige teknologiske erfaring også markedet for blækprintere og blækpatroner.

William Redington Hewlett og David Packard var måske ikke var fra starten optaget af at fremstille en maskine, der ved hjælp af blækpatroner kunne udskrive på papir, men med tiden blev deres virksomhed HP en af verdens førende producenter af blækprintere og blækpatroner. Især DeskJet-serien har for eksempel opnået stor global popularitet og vidner om fortsat stor interesse for inkjetprintere og blækpatroner.

Michael Dell var også interesseret i at udvikle computerteknologien – og med tiden også blækprintere og blækpatroner. I hvert fald etablerede han Dell i 1984, som siden er blevet en af de helt store producenter af inkjetprintere og blækpatroner. Vi skal dog helt frem til 2003, før vi ser Dells første printer, men mange tog snart det nye printermærke til sig. I dag kan du således både få Dell blækprintere og Dell blækpatroner.