Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Olivetti D-Color P 160 / W

Olivetti D-Color P 160 / W
0 0 DKK

BilligToner tilbyder et stort udvalg af tonerpatroner til -printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din D Color P 160 / W. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din -printer, også kompatible tonerpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Til visse printere af mærket findes der såkaldte kompatible tonerpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale tonerpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 8 og 16, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til OLIVETTI Printerpatroner D-Color P 160 / W

  • OLIVETTI Printerpatroner D-Color P 160

  • OLIVETTI Printerpatroner D-Color P 160 W