Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Olivetti D-Color P 12

Olivetti D-Color P 12
0 0 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 8:00 og 16:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vi forhandler et stort udvalg af tonerpatroner til -printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din D Color P 12. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige netop din -printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere af mærket sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til OLIVETTI Printerpatroner D-Color P 12

  • OLIVETTI Printerpatroner D-Color P12