• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Oki
Oki

Oki

Oki-tonere til landets laveste priser

Mangler du blæk eller toner til din Oki-printer? Så tag et kig i vores store udvalg af patroner til de mange populære modeller – f.eks. fra Oki B-, C- og MB-serierne. Vores patroner findes i sort og alle tre farver (cyan, gul og magenta).

Du kender det sikkert. Du er i gang med at printe en stor opgave, rapport eller lignende, og pludselig løber printeren tør for blæk. Der er ikke noget mere irriterende. Derfor er vi hos BilligToner.dk stolte af at kunne tilbyde hurtig assistance, når uheldet er ude. Vi sender nemlig næste dag, som du bestiller, såfremt du bestiller på hverdage – og altid til en billig fragt.

Foruden vores hurtige service byder vi på fordelagtige priser på alle vores produkter. Derfor tør vi godt love prisgaranti på alle kompatible tonere. På den måde er du sikker på, at du aldrig kommer til at betale overpris hos BilligToner.dk. 

På verdensplan har Oki eksisteret i mere end 130 år, og i dag beskæftiger koncernen over 18.000 medarbejdere i 120 lande. Af disse arbejder mere end 1000 i Europa, hvor det første kontor blev etableret i Düsseldorf i 1984. I mere end 60 år har Oki været en del af printindustrien, og virksomheden arbejder stadig på daglig basis med at udvikle nye produkter og teknologier, som kan komme de mange kunder til gode. 

Som pionervirksomhed har Oki sat sit klare fingeraftryk på udviklingen, blandt andet ved at være de første til at introducere LED-udskrivningsteknologien på markedet. Denne teknologi sikrer en langt skarpere HD-farveudskrivning i høj hastighed. 

Oki går også forrest, når det kommer til virksomhedens CSR-initiativer. I de seneste 20 år har Oki samarbejdet med Red Barnet om at sikre børns rettigheder i 120 lande. Støtten omfatter blandt andet et uddannelsesprogram, der skal være med til at sikre, at alle børn modtager en god uddannelse. 

Kvalitet er i højsædet hos Oki, og i 2009 er virksomheden den første i branchen til at introducere tre års garanti som standard. Hos BilligToner har kvalitetsprodukter også førsteprioritet, og vi tilbyder derfor alle vores kunder en 100 % tilfredsgaranti: Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.