Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Lexmark M 3250
361 3733 DKK

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle modeller fra findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til printere fra , og herunder ser du udvalget af patroner til din M 3250. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din -printer, også kompatible tonerpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Læs mere

Følgende tonere passer til Lexmark Printerpatroner M 3250

  • Lexmark Printerpatroner M 3250